Kit diagnostik kanggo 25-hidroksi Vitamin D (floresen immunochromatographic pengujian kadar logam)

Short Description:

Kit diagnostik kanggo 25-hidroksi Vitamin D (floresen immunochromatographic pengujian kadar logam) Kanggo nggunakake diagnostik in vitro mung Mangga maca iki paket masang kasebut kanthi teliti sadurunge nggunakake lan strictly tindakake pandhuan. Linuwih asil pengujian kadar logam ora bisa dijamin yen ana apa standar saka pandhuan ing insert paket iki. Dimaksudaké Panganggone diagnostik Kit kanggo 25-hidroksi Vitamin D (floresen immunochromatographic pengujian kadar logam) punika pengujian kadar logam floresen immunochromatographic kanggo d jumlah ...


Detail produk

Kit diagnostik kanggo 25-hidroksi Vitamin D (floresen immunochromatographic pengujian kadar logam)
Kanggo nggunakake diagnostik in vitro mung

Mangga maca iki paket masang kasebut kanthi teliti sadurunge nggunakake lan strictly tindakake pandhuan. Linuwih asil pengujian kadar logam ora bisa dijamin yen ana apa standar saka pandhuan ing insert paket iki.

Dimaksudaké Panganggone
diagnostik Kit kanggo 25-hidroksi Vitamin D (floresen pengujian kadar logam immunochromatographic) punika pengujian kadar logam floresen immunochromatographic kanggo deteksi jumlah saka 25-hidroksi Vitamin D (25- (OH) VD) ing serum manungsa utawa plasma, kang utamané dipigunakaké kanggo ngira-ngira ing tingkat saka vitamin D.It punika diagnosa reagent.All sampel positif tambahan kudu dikonfirmasi dening methodologi liyane. Test iki dimaksudaké kanggo profesional kesehatan mung.

RINGKASAN
Vitamin D vitamin lan uga hormon steroid, utamané kalebu VD2 lan VD3, kang struction banget padha. Vitamin D3 lan D2 sing diowahi kanggo 25 hidroksil vitamin D (kalebu 25-dihydroxyl vitamin D3 lan D2). 25- (OH) VD ing awak manungsa, struction stabil, konsentrasi dhuwur. 25- (OH) VD nuduhake jumlah total vitamin D, lan kemampuan konversi vitamin D, supaya 25- (OH) VD dianggep dadi indikator paling apik kanggo ngevaluasi tingkat vitamin D.The diagnostik Kit adhedhasar immunochromatography lan bisa menehi asil ing 15 menit.

Asas saka Prosedur
membran piranti test wis ditutupi karo konjugat saka BSA lan 25- (OH) VD ing wilayah test lan wedhus anti terwelu lgG antibodi ing wilayah kontrol. Marker pad sing ditutupi dening tandha floresen anti 25- (OH) VD antibodi lan terwelu lgG ing advance. Nalika Testing sampel, 25- (OH) VD ing sampel gabungke karo floresen ditandhani anti 25- (OH) VD antibodi, lan mbentuk dicampur imun. Ing aksi immunochromatography, ing aliran Komplek ing arah saka kertas absorbent, nalika Komplek liwati wilayah test, The panandha neon free bakal digabungake karo 25- (OH) VD ing konsentrasi membrane.The saka 25- (OH) VD punika gathukane negatif kanggo sinyal floresen, lan konsentrasi saka 25- (OH) VD ing sampel bisa dideteksi dening pengujian kadar logam floresen immunoassay.

General lan BAHAN diwenehake

Komponen paket 25T :
kertu .Test individu foil pouched karo desiccant 25T
.A solusi 25T
solusi B 1
.Package masang 1

BAHAN Kerja nanging ora kasedhiya
Sample koleksi wadhah, poto

SAMPLE COLLECTION lan panyimpenan
1.The conto dites bisa serum, heparin anticoagulant plasma utawa EDTA anticoagulant plasma.

2.According Techniques standar ngumpulake sampel. Serum utawa sampel plasma bisa katahan refrigerated ing 2-8 ℃ kanggo 7days lan cryopreservation ngisor -15 ° C kanggo 6 sasi.
Siklus beku-thaw sampel Supaya 3.All.

Pengujian kadar logam Prosedur
Prosedur test instrument ndeleng manual immunoanalyzer. Prosedur test Reagent yakuwi

1.Lay aside kabeh reagen lan conto kanggo suhu kamar.
2.Open ing imun Analyzer Portable (Wiz-A101), ketik sandhi akun login miturut cara operasi saka instrument, lan ketik antarmuka deteksi.
3.Scan kode dentification kanggo konfirmasi item test.
4.Take metu kertu test saka tas foil.
5.Insert kertu test menyang slot kertu, mindhai kode QR, lan nemtokake item test.
6.Add 30μL serum utawa sampel plasma kanggo A solusi, lan nyampur uga.
Solusi 7.Add 50μL B menyang dicampur ndhuwur, lan nyampur uga.
8 .Ninggalake dicampur kanggo 15 menit.
Dicampur 9.Add 80μL kanggo Sample uga saka kertu.
10.Click ing "test standar" tombol, sawise 10 menit, instrument bakal kanthi otomatis ndeteksi kertu test, iku bisa maca asil saka layar tampilan saka instrument, lan rekaman / print asil test.
11.Refer instruction saka Portable imun Analyzer (Wiz-A101).

Angka samesthine
25- (OH) VD sawetara normal: 30-100ng / ml

Apike saben laboratorium netepake sawetara normal dhewe makili populasi sabar sawijining.

RESULTS TEST lan interpretasi
.Ing ndhuwur data punika interval referensi diadegaké kanggo data deteksi kit iki, lan iku disaranake sing saben laboratorium kudu netepake interval referensi kanggo pinunjul Clinical cocog saka populasi ing wilayah iki.

.Ing konsentrasi saka 25- (OH) VD iku luwih saka sawetara referensi, lan owah-owahan psikologi utawa nanggepi kaku kudu excluded.Indeed normal, ngirim gabungan diagnosis gejala klinis.
.Kasile cara iki mung ditrapake kanggo sawetara referensi diadegaké kanthi cara iki, lan asil ora langsung iso dibandhingke karo cara liyane.
Faktor .liyane uga bisa nimbulaké kasalahan ing asil deteksi, kalebu alasan technical, kasalahan operasional lan faktor sampel liyane.

STORAGE lan stabilitas
.Ing kit 18 months beting gesang saka tanggal Pabrik. Simpen kits dienggo ing 2-30 ° C. Ora beku. Aja nggunakake ngluwihi tanggal mati.

.Aja mbukak kantong nutup nganti sampeyan siyap kanggo nindakake test, lan test siji-nggunakake disaranake digunakake ing lingkungan sing dibutuhake (suhu 2-35 ℃, asor 40-90%) ing 60 mins minangka cepet bisa.
Diluent .Sample digunakake sanalika sawise dibuka.

Bebaya lan pancegahan
.Ing kit kudu ngetokake kuwasane nggawe lan kajaga Kelembapan.

.Kabeh spesimen positif bakal divalidasi dening methodologi liyane.
Spesimen .kabeh bakal dianggep minangka potensial pollutant.
.Aja nggunakake Reagent kadaluwarsa.
.Aja gonta reagen antarane kits karo akèh beda no ..
.aja nganggo maneh SIM test lan aksesoris nganggo.
.Misoperation, sampel gedhe banget utawa sethitik bisa mimpin kanggo kasil standar.

L Imitasi
.Minangka karo sembarang pengujian kadar logam makaryakke antibodi mouse, kamungkinan ana kanggo campur tangan dening antibodi anti-mouse manungsa (Hama) ing tuladha ing. Spesimen saka patients sing wis ditampa ancang-ancang antibodi monoklonal kanggo diagnosa utawa therapy bisa ngemot Hama. Spesimen kasebut bisa nimbulaké asil negatif positif utawa palsu palsu.

Iki asil test mung kanggo referensi Clinical, ora kudu ngawula minangka mung basis kanggo diagnosa Clinical lan perawatan, ing patients Manajemen Clinical kudu wawasan lengkap digabungake karo gejala, Sajarah medical, ujian laboratorium liyane, nanggepi perawatan, epidemiologi lan informasi liyane .
Reagent iki mung digunakake kanggo serum lan plasma tes. Iku bisa uga ora diwenehi asil akurat nalika digunakake kanggo conto liyane kayata saliva lan cipratan lan sapiturute

Ciri PERFORMANCE

Linearity 5 ng / ml 120 ng / ml soko relatif: -15% kanggo + 15%.
koefisien gathukane Linear: (r) ≥0.9900
akurasi Ing tingkat Recovery bakal ing 85% - 115%.
repeatability CV≤15%
Utomo
(Ana ing bahan kimia ing interferent ing dites interfered ing pengujian kadar logam ing)
Interferent konsentrasi Interferent
hemoglobin 200μg / ml
transfer 100μg / ml
Horse radish peroxidase 2000μg / ml
vitamin D3 50mg / ml
vitamin D 50mg / ml

R EFERENCES

1.Hansen JH, lan al.HAMA campur karo Immunoassays Murine monoklonal antibody-Based [J] .J saka Clin Immunoassay, 1993,16: 294-299.
2.Levinson SS.The Nature of Heterophilic antibodi lan Role in Immunoassay campur [J] .J saka Clin Immunoassay, 1992,15: 108-114.

Key kanggo simbol digunakake:

 t11-1 In vitro diagnostik Medical Device
 tt-2 Produsen
 tt-71 Toko ing 2-30 ℃
 tt-3 mati Tanggal
 tt-4 Aja nganggo maneh
 tt-5 Ati-ati
 tt-6 Takon Instructions Kanggo Gunakake

Xiamen Wiz Biotech CO, LTD.
Alamat: 3-4 Floor, NO.16 Building, Workshop Bio-medical, 2030 Wengjiao West Road, Haicang District, 361026, Xiamen, China
Tel: + 86-592-6808278
Fax: + 86- 592-6808279


  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    Tampilan Online Chat!