Diagnostik Kit (koloid Emas) pikeun Luteinizing Hormon

Pondok Description:

Diagnostik Kit (koloid Emas) pikeun Luteinizing Hormon Pikeun pamakéan diagnostik di vitro ukur Mangga baca pakét ieu ngalebetkeun taliti saméméh ngagunakeun tur mastikeun turutan parentah. Réliabilitas hasil assay teu bisa dijamin mun aya naon simpangan tina parentah dina sisipan pakét ieu. Dimaksudkeun nganggo alat ieu digunakeun pikeun deteksi kualitatif ngeunaan Luteinizing Hormon (LH) tingkat di sampel cikiih manusa. Ieu cocog pikeun ngaramal waktu ovulation. Pituduh awéwé tina childbea ...


jéntré produk

Kit diagnostik( koloid Emas ) pikeun Luteinizing Hormon
Pikeun pamakéan diagnostik di vitro ukur 

Mangga baca pakét ieu ngalebetkeun taliti saméméh ngagunakeun tur mastikeun turutan parentah. Réliabilitas hasil assay teu bisa dijamin mun aya naon simpangan tina parentah dina sisipan pakét ieu.

Dimaksudkeun nganggo

kit anu dipaké pikeun deteksi kualitatif ngeunaan Luteinizing Hormon (LH) tingkat di sampel cikiih manusa. Ieu cocog pikeun ngaramal waktu ovulation. awéwé Guide umur childbearing milih wayah pangalusna pikeun nyusun, atawa pituduh contraception.This aman test mangrupakeun réagen screening. Kabéh sampel positif kudu dikonfirmasi ku metodologi lianna. test ieu dimaksudkeun pikeun pamakéan profésional Podomoro wungkul. Samentara éta, test ieu dipaké pikeun IVD, instrumen tambahan teu diperlukeun.

Pakét SIZE

1 kit / kotak, 10 kit / kotak, 25 kit, / kotak, 100 kit / kotak.

Kasimpulan
LH mangrupakeun hormon glycoprotein disékrésikeun ku kelenjar hipofisis, éta aya di getih manusa jeung cikiih, anu tiasa merangsang sékrési endog dewasa di ovarium nu. LH ieu disékrésikeun salila periode tengah kareseban, sarta Puncak LH ngabentuk, éta gancang rised ka Puncak 25-200 miu / ml ti tingkat dasar tina 5-20 miu / ml. Konsentrasi LH dina cikiih téh naékna biasana seukeut dina 36-48 jam saméméh ovulation, puncak dina 14-28 jam. Jumlah LH dina cikiih biasana rised sharply sabudeureun 36 ka 48 jam saméméh ovulation, sarta ngahontal Puncak dina 14 ~ 28 jam, mémbran follicular ruptured di tentang 14 ka 28 jam sanggeus puncak jeung discharged endog asak. Awéwé anu paling subur di puncak LH dina 1-3 poé, kituna, beungeut LH dina cikiih bisa dipaké pikeun ngaduga waktos ovulation [1] . Kit Ieu dumasar kana téhnologi analisis kromatografi imun emas koloid keur deteksi kualitatif ngeunaan antigen LH dina sampel cikiih manusa, anu tiasa masihan hasilna dina 15 menit.

ASSAY prosedur
1.Take kaluar kartu test tina kantong foil, nahan eta dina tabel tingkat tur cirian eta.

2.Discard sampel dua tetes heula, nambahan 3 tetes (ngeunaan 100μL) euweuh sampel gelembung verticaly jeung lalaunan kana sampel ogé tina kartu kalawan dispette disadiakeun, mimitian timing.
Hasilna 3.The kudu dibaca dina 10-15 menit, sarta éta sah sanggeus 15 menit.
LH

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!