Kit diagnostik salila 25-hidroksi Vitamin D (fluorescence immunochromatographic assay)

Pondok Description:

Kit diagnostik salila 25-hidroksi Vitamin D (fluorescence immunochromatographic assay) Pikeun pamakéan diagnostik di vitro ukur Mangga baca pakét ieu ngalebetkeun taliti saméméh ngagunakeun tur mastikeun turutan parentah. Réliabilitas hasil assay teu bisa dijamin mun aya naon simpangan tina parentah dina sisipan pakét ieu. Dimaksudkeun nganggo diagnostik Kit salila 25-hidroksi Vitamin D (fluorescence immunochromatographic assay) mangrupakeun assay fluorescence immunochromatographic keur d kuantitatif ...


jéntré produk

Kit diagnostik salila 25-hidroksi Vitamin D (fluorescence immunochromatographic assay)
Pikeun pamakéan diagnostik di vitro ukur

Mangga baca pakét ieu ngalebetkeun taliti saméméh ngagunakeun tur mastikeun turutan parentah. Réliabilitas hasil assay teu bisa dijamin mun aya naon simpangan tina parentah dina sisipan pakét ieu.

Dimaksudkeun nganggo
diagnostik Kit salila 25-hidroksi Vitamin D (fluorescence assay immunochromatographic) mangrupakeun assay fluorescence immunochromatographic keur deteksi kuantitatif 25-hidroksi Vitamin D (25- (OH) VD) dina sérum manusa atawa plasma, nu utamana dipaké pikeun evaluate tingkat vitamin D.It mangrupa diagnosis reagent.All sampel positif bantu kudu dikonfirmasi ku metodologi lianna. Test ieu dimaksudkeun pikeun pamakéan profésional Podomoro wungkul.

Kasimpulan
Vitamin D nyaéta vitamin sarta ogé mangrupakeun hormon stéroid, utamana kaasup VD2 na VD3, anu struction pisan sarupa. Vitamin D3 jeung D2 nu dirobah jadi 25 hidroksil vitamin D (kaasup 25 dihydroxyl vitamin D3 jeung D2). 25- (OH) VD dina awak manusa, struction stabil, konsentrasi luhur. 25- (OH) VD ngagambarkeun jumlah total vitamin D, sarta kamampuh konversi vitamin D, jadi 25- (OH) VD dianggap indikator pangalusna pikeun evaluating tingkat vitamin D.The diagnostik Kit ieu dumasar kana immunochromatography tur tiasa masihan hasilna dina 15 menit.

Prinsip prosedur
Mémbran sahiji alat uji geus coated jeung conjugate of bsa na 25- (OH) VD on wewengkon test jeung embe anti kelenci IgG antibodi dina wewengkon kontrol. Kamajuan Pad keur coated ku tanda fluorescence anti 25- (OH) VD antibodi tur kelenci IgG sateuacanna. Lamun uji coba sampel, 25- (OH) VD dina sampel ngagabungkeun jeung fluorescence ditandaan anti 25- (OH) VD antibodi, sarta ngabentuk campuran imun. Dina peta ngeunaan immunochromatography kana, aliran kompléks di arah kertas absorbent, nalika kompléks diliwatan wewengkon test, The kamajuan fluoresensi bébas bakal digabungkeun jeung 25- (OH) VD dina konsentrasi membrane.The of 25- (OH) VD nyaeta korelasi négatip for jeung sinyal fluorescence, sarta konsentrasi 25- (OH) VD dina sampel bisa ditandaan ku assay fluorescence immunoassay.

Réagen jeung bahan disadiakeun

Komponén pakét 25T :
Kartu .Test individual foil pouched ku desiccant 25T
solusi .A 25T
solusi .B 1
.Package ngalebetkeun 1

Bahan diperlukeun tapi teu disadiakeun
Sampel kempelan wadahna, otomatis

Sampel nalikung jeung neundeun
1.The sampel dites tiasa sérum, heparin anticoagulant plasma atawa EDTA anticoagulant plasma.

2.According kana téhnik baku kumpulkeun sampel. Sérum atawa sampel plasma bisa diteundeun refrigerated dina 2-8 ℃ pikeun 7days na cryopreservation handap -15 ° C pikeun 6 bulan.
Siklus freeze-ngalembereh sampel ulah 3.All.

ASSAY prosedur
Sababaraha prosedur test tina alat nu ningali manual immunoanalyzer. Prosedur test réagen nyaéta saperti kieu

1.Lay kumisan sadayana réagen sarta sampel ka suhu kamar.
2.Open nu imun Analyzer Portable (nyeta-A101), asupkeun kana sandi rekening login nurutkeun métode operasi instrumen, sarta asupkeun antarbeungeut deteksi.
3.Scan kodeu dentification pikeun mastikeun nu item tés.
4.Take kaluar kartu test tina kantong foil.
5.Insert kartu test kana slot kartu, seken di QR kode, sarta nangtukeun item tés.
6.Add 30μL sérum atawa sampel plasma jeung A solusi, sarta campur ogé.
Solusi 7.Add 50μL B pikeun campuran di luhur, sarta campur ogé.
8 .Ninggalkeun campuran salila 15 menit.
Campuran 9.Add 80μL kana sampel ogé tina kartu.
10.Click nu "test baku" tombol, sanggeus 10 menit, alat bakal otomatis ngadeteksi kartu test, éta bisa maca hasil tina layar tampilan tina instrumen, sarta rékaman / citak hasil uji.
11.Refer kana instruksi tina Hotspot imun Analyzer (nyeta-A101).

Nilai ekspektasi
25- (OH) VD rentang normal: 30-100ng / ml

Ieu Dianjurkeun yén unggal laboratorium ngadegkeun rentang normal sorangan ngalambangkeun Populasi sabar na.

Hasil tés jeung interpretasi
.The luhur data mangrupakeun interval rujukan ngadegkeun kanggo data beungeut kit ieu, sarta biasa ngusulkeun yén unggal laboratorium kedah ngadegkeun hiji interval rujukan pikeun significance klinis relevan populasi di wewengkon ieu.

.The konsentrasi 25- (OH) VD leuwih luhur batan rentang rujukan, sarta parobahan fisiologis atawa respon stress kudu excluded.Indeed abnormal, kudu ngagabungkeun diagnosis gejala klinis.
.The hasil metoda ieu anu ngan lumaku kana rentang rujukan ngadegkeun ku metoda ieu, sarta hasil henteu langsung comparable kalayan padika lianna.
Faktor .Other ogé bisa ngakibatkeun kasalahan dina hasil deteksi, kaasup alesan teknis, kasalahan operasional jeung faktor sampel lianna.

Neundeun jeung stabilitas
.The kit anu 18 bulan rak-hirup ti tanggal pabrik. Nyimpen pakakas henteu kapake dina 2-30 ° C. Ulah freeze. Ulah make saluareun tanggal béakna.

.Do moal buka pouch disegel dugi anjeun siap nedunan test, sarta uji single-pamakéan ieu ngusulkeun pikeun dipaké dina kaayaan lingkungan required (hawa 2-35 ℃, kalembaban 40-90%) dina 60 mins gancang- mungkin.
Diluent .Sample dipaké langsung sanggeus dibuka.

Warnings AND precautions
.The kit kudu disegel jeung ditangtayungan ngalawan Uap.

.All spésimén positif bakal disahkeun ku metodologi lianna.
Spésimén .All bakal diolah sakumaha poténsi pollutant.
.DO NOT nganggo réagen kadaluwarsa.
.DO NOT silih tukeur réagen diantara kit kalawan pisan béda euweuh ..
.DO NOT maké deui kartu test na sagala asesoris disposable.
.Misoperation, sampel digedekeun atawa saeutik bisa ngakibatkeun hasil simpangan.

L katara
.As kalayan sagala assay employing antibodi mouse, kamungkinan aya keur gangguan ku antibodi anti mouse manusa (Hama) dina specimen nu. Spésimén ti pasien anu geus narima olahan antibodi monoclonal pikeun diagnosis atawa terapi mungkin ngandung Hama. Spésimén misalna bisa ngakibatkeun hasil négatip positif atanapi palsu palsu.

.This hasil test anu ngan pikeun rujukan klinis, teu kudu ngawula ka salaku hijina dasar keur diagnosis klinis jeung perlakuan, pasien manajemén klinis kedah tinimbangan komprehensif digabungkeun jeung gejala anak, sajarah médis, ujian laboratorium sejen, respon treatment, epidemiology sareng inpo nu sejenna .
Réagen .This ieu ngan dipaké pikeun sérum sarta plasma tés. Ieu bisa jadi teu ménta hasil akurat lamun dipaké pikeun sampel lianna kayaning ciduh jeung cikiih jeung sajabana

ciri kinerja

Linearity 5 ng / ml nepi 120 ng / ml simpangan relatif: -15% kana + 15%.
koefisien korelasi linier: (r) ≥0.9900
katalitian Laju recovery wajib dina 85% - 115%.
kabisaulangan CV≤15%
Kaspésifikan
(Euweuh sahiji zat dina interferent nu diuji ngahambat dina assay nu)
Interferent konsentrasi Interferent
hémoglobin 200μg / ml
transferrin 100μg / ml
Kuda lobak péroxidase 2000μg / ml
vitamin D3 50mg / ml
vitamin D 50mg / ml

Sunda EFERENCES

1.Hansen JH, et al.HAMA Interférensi jeung Immunoassays Murine Monoclonal antibodi-Dumasar [J] .J of Clin Immunoassay, 1993,16: 294-299.
2.Levinson SS.The Alam tina Heterophilic antibodi jeung Peran di Immunoassay Interférensi [J] .J of Clin Immunoassay, 1992,15: 108-114.

Konci pikeun lambang dipaké:

 t11-1 Dina Vitro diagnostik Alat Médis
 tt-2 pabrik
 tt-71 Toko di 2-30 ℃
 tt-3 Tanggal kadaluarsa
 tt-4 Ulah Henteu dipake deui
 tt-5 PERHATIAN
 tt-6 Taroskeun Parentah Pikeun Paké

Xiamen Nyeta Biotéh CO, LTD.
Alamat: 3-4 lanté, NO.16 Gedong, Wagub Bio-médis, 2030 Wengjiao West Jalan, Haicang District, 361026, Xiamen, Cina
Tel: + 86-592-6808278
fax: + 86- 592-6808279


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat!