1. He aha ka ho'āʻo wikiwiki HCG?
ʻO ka HCG Pregnancy Rapid Test Cassettehe ho'āʻo wikiwiki e ʻike pono i ka hele ʻana o ka HCG i loko o ka mimi a i ʻole ka serum a i ʻole ka plasma specimen ma ke ʻano o 10mIU/mL..Hoʻohana ka hoʻāʻo i ka hui pū ʻana o nā antibodies monoclonal a me polyclonal e ʻike i nā kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ka hCG i loko o ka mimi a i ʻole serum a i ʻole ka plasma.
2. Pehea e hōʻike koke ai ka hōʻike HCG i ka maikaʻi?
 Ma kahi o ʻewalu lā ma hope o ka ovulation, hiki ke ʻike ʻia nā pae meheu o ka HCG mai ka wā hāpai mua.ʻO ia hoʻi, hiki i ka wahine ke loaʻa nā hopena maikaʻi i kekahi mau lā ma mua o kona manaʻo e hoʻomaka kona wā.
3. ʻO ka manawa hea ka manawa maikaʻi e hana ai i ka hoʻokolohua hāpai?
Pono ʻoe e kali no ka lawe ʻana i kahi hoʻokolohua hāpai a hiki i kaka pule ma hope o kou manawa i halano ka hopena pololei loa.Inā 'a'ole 'oe makemake e kali a hala kou manawa, pono 'oe e kali ma kahi o ho'okahi a 'elua pule ma hope o kou moe 'ana.Inā hāpai ʻoe, pono kou kino i ka manawa e hoʻomohala i nā pae ʻike ʻia o ka HCG.
Loaʻa iā mākou ka pahu hōʻike hōʻike wikiwiki HCG e hiki ke heluhelu i ka hopena i loko o 10-15 mau minuke e like me ka pili.ʻIke hou aku āu e pono ai, pls e kelepona mai iā mākou!

Ka manawa hoʻouna: Mei-24-2022