Fa'amanatu māfana Xiamen o lelei biotechnology Co., Ltd. e auai i le 2017 Qingdao 14 Saina (International) Laboratory Medicine ma Transfusion Instrument Reagent Expo se manuia atoatoa.

Xiamen o se biotechnology Co., Ltd. o se tautinoga i le fanua o reagents diagnostic vave, suʻesuʻega ma atinaʻe, gaosiga ma le faʻatau atu o se tasi o pisinisi biological maualuga-tech, na auai i le mea na tupu.O le faʻaaliga na taulaʻi i le kamupani faʻatoa faʻatupuina ma le manuia se suʻesuʻega immunoassay faifai pea WIZ-A202.I le faʻaaliga e tolu-aso, Xiamen positive booth na tosina mai ai le gauai tele o le aofaʻi o tagata faʻatau.
O loʻo faʻaalia e Xiamen mo meaola lelei, e le tele o tagata fou ma tuai o tausaga uma, o le tele o tagata faʻatau oloa o loʻo auai i le faʻaaliga, Xiamen o loʻo faʻaalia mo oloa o loʻo faʻaalia le fiafia tele, o le tele o tagata faʻatau o loʻo i luga o le nofoaga mo se faʻatalanoaga auiliili.Faamoemoe e ala atu i lenei avanoa mo le galulue faatasi.O lenei faʻaaliga, ma le tele o tagata faʻatau na ausia se maliliega faʻatasi poʻo le faʻamoemoe o le galulue faʻatasi, ae faʻapea foʻi ma lenei faʻaaliga ma a latou paaga sa i ai fefaʻatauaʻiga faauo, faia le tele o uo fou, aʻoaʻoina le maketi suʻega faafomaʻi fou, tatalaina se Vaʻaiga fou, lea Xiamen o le a mo le lumanai atinae o le a aumaia avanoa fou!


Taimi meli: Tes-31-2018