Нашиот A101 анализатор веќе доби IVDR одобрение.

Сега е препознаен од Europeanm market. Имаме и CE сертификат за нашиот комплет за брз тест.

 

Принцип на А101 анализатор:

1. Со напреден интегриран режим на откривање, принцип на откривање на фотоелектрична конверзија и метод на имуноанализа, системот за анализатор WIZ може да се користи за квалитативно и квантитативно откривање.

Системот за анализатор 2.WIZ-A е погоден за разновидни методи на тестирање како што се колоидно злато, латекс и флуоресцентна анализа.

3. Таа е погодна за различни примероци за откривање (цела крв, плазма, серум или урина итн.) и е компатибилна платформа за откривање и анализа.

4. Структурата на патентот е дизајнирана да биде компатибилна со различно време на откривање и да реализира континуирано откривање.

Карактеристика:

1.висока чувствителност

2. пренослив, погоден за болница во заедницата, POCT, одделение за клиника, итен случај, клиника, служба за итни случаи, ИЦУ, амбулантско одделение итн.

3. Компатибилност на различни принципи и проекти за тестирање (колоидно злато, латекс и флуоресценција)

4. Компатибилност на различни ставки за тестирање, различни типови примероци (цела крв, плазма или урина) и различни времиња на откривање

5. обединете го стандардот за толкување и избегнувајте грешка со голо око

6. Стандардниот процес на откривање во три чекори, информациите за примерокот и резултатот од тестот се совпаѓаат еден по еден, автоматски го поврзуваат системот LIS, резултатот автоматски се поставува

 

Ве молиме контактирајте со нас ако имате интерес со нашатаАнализатор A101.Повеќе информации што ви се потребни, ве молиме контактирајте не во секое време.

 


Време на објавување: ноември-09-2022 година