1. Ho bolela'ng haeba CRP e phahame?
Boemo bo phahameng ba CRP malinge ka ba letšoao la ho ruruha.Maemo a mangata a fapaneng a ka e baka, ho tloha ho tšoaetso ho ea ho mofetše.Maemo a phahameng a CRP a ka boela a bontša hore ho na le ho ruruha methapong ea pelo, e ka bolelang kotsi e kholo ea lefu la pelo.
2. Tlhahlobo ea mali ea CRP e u bolella eng?
Protheine ea C-reactive (CRP) ke protheine e entsoeng ke sebete.Maemo a CRP maling a eketseha ha ho e-na le boemo bo bakang ho ruruha kae-kae 'meleng.Tlhahlobo ea CRP e lekanya palo ea CRP maling hoho lemoha ho ruruha ka baka la maemo a hlobaetsang kapa ho lekola boteng ba lefu maemong a sa foleng.
3. Ke mafu afe a bakang CRP e phahameng?
 Tsena li kenyelletsa:
  • Tšoaetso ea baktheria, joalo ka sepsis, boemo bo matla 'me ka linako tse ling bo beha bophelo kotsing.
  • Tšoaetso ea fungal.
  • Lefu la mala a ho ruruha, lefu le bakang ho ruruha le ho tsoa mali ka maleng.
  • Lefu la autoimmune joalo ka lupus kapa ramatiki ea ramatiki.
  • Tšoaetso ea lesapo e bitsoang osteomyelitis.
4.Ke eng e etsang hore maemo a CRP a phahame?
Lintho tse 'maloa li ka etsa hore maemo a hau a CRP a phahame hanyane ho feta a tloaelehileng.Tsena li kenyelletsabotenya, ho se ikoetlise, ho tsuba koae le lefu la tsoekere.Meriana e meng e ka etsa hore maemo a hau a CRP a be tlase ho feta a tloaelehileng.Tsena li kenyelletsa li-nonsteroidal anti-inflammatory drugs (NSAIDs), aspirin, le steroids.
Diagnostic Kit for C-reactive protein (fluorescence immunochromatographic assay) ke fluorescence immunochromatographic assay bakeng sa phumano ea bongata ba protheine ea C-reactive (CRP) ho serum ea motho /plasma/ Mali a felletseng.Ke pontšo e sa tobang ea ho ruruha.

Nako ea poso: May-20-2022