Puseur warta

Puseur warta

  • Produk anyar - Kit Diagnostik pikeun Antibodi ka Treponema Pallidum (Koloid Emas)

    Produk anyar - Kit Diagnostik pikeun Antibodi ka Treponema Pallidum (Koloid Emas)

    Dimaksudkeun pamakéan Kit ieu lumaku pikeun deteksi kualitatif in vitro antibodi ka treponema pallidum dina sérum manusa / plasma / sampel getih sakabeh, sarta dipaké pikeun diagnosis tambahan inféksi antibodi treponema pallidum.Kit ieu ngan ukur nyayogikeun hasil deteksi antibodi treponema pallidum, hiji ...
    Maca deui
  • Produk anyar β-subunit chorionic gonadotropin manusa

    Produk anyar β-subunit chorionic gonadotropin manusa

    Naon β-subunit bébas tina gonadotropin chorionic manusa?β-subunit bébas nyaéta varian monomérik glikosilasi alternatif tina hCG dijieun ku sakabéh malignancies maju non-trofoblastik.β-subunit gratis ngamajukeun kamekaran sareng keganasan kanker maju.Varian kaopat hCG nyaéta hCG hipofisis, ngahasilkeun ...
    Maca deui
  • Pernyataan-Tes gancang kami tiasa ngadeteksi varian XBB 1.5

    Pernyataan-Tes gancang kami tiasa ngadeteksi varian XBB 1.5

    Ayeuna varian XBB 1.5 gélo diantara dunya.Sababaraha klien ragu upami uji gancang antigen covid-19 urang tiasa ngadeteksi varian ieu atanapi henteu.Glikoprotein spike aya dina permukaan novel coronavirus sareng gampang dimutasi sapertos varian Alpha (B.1.1.7), varian Beta (B.1.351), varian Gamma (P.1)...
    Maca deui
  • Wilujeng taun énggal

    Wilujeng taun énggal

    Taun anyar, harepan anyar sareng awal anu langkung énggal- urang sadayana sabar ngantosan jam 12 sareng ngiringan taun énggal.Ieu mangrupikeun celebratory, waktos positip anu ngajaga sadayana sumanget!Jeung Taun Anyar ieu teu béda!Kami yakin yén 2022 parantos nguji émosional sareng t ...
    Maca deui
  • Naon Kit Diagnostik pikeun Sérum Amyloid A (Fluorescence Immunochromatographic Assay)?

    Ringkesan Salaku protéin fase akut, sérum amyloid A kagolong kana protéin hétérogén tina kulawarga apolipoprotein, anu beurat molekular relatif kira-kira.12000. Loba cytokines aub dina pangaturan ekspresi SAA dina respon fase akut.Dirangsang ku interleukin-1 (IL-1), interl...
    Maca deui
  • Usum solstice

    Usum solstice

    Naon anu lumangsung dina solstice usum tiis?Dina usum tiris solstice Panonpoé ngumbara jalur pangpendekna ngaliwatan langit, sarta poé éta boga beurang pangsaeutikna jeung peuting pangpanjangna.(Tingali ogé solstice.) Nalika solstice usum tiris lumangsung di Hémisfér Kalér, Kutub Kalér miring kira-kira 23,4° (2...
    Maca deui
  • Ngalawan pandémik Covid-19

    Ngalawan pandémik Covid-19

    Ayeuna sadayana tarung sareng pandémik SARS-CoV-2 di Cina.Pandemik masih parah sareng nyebarkeun jalma gélo.Janten penting pikeun sadayana pikeun ngalakukeun diagnosis awal di bumi pikeun mariksa naha anjeun simpen.Médis Baysen bakal tarung sareng pandémik covid-19 sareng anjeun sadayana di sakumna dunya.Lamun...
    Maca deui
  • Naon anu anjeun terang ngeunaan Adenovirus?

    Naon anu anjeun terang ngeunaan Adenovirus?

    Naon conto adenovirus?Naon adenovirus?Adenovirus nyaéta sakelompok virus anu biasana nyababkeun panyakit pernapasan, sapertos selesma biasa, conjunctivitis (inféksi dina panon anu sok disebut panon pink), croup, bronchitis, atanapi pneumonia.Kumaha jalma meunang adenovirus ...
    Maca deui
  • Dupi anjeun ngadangu ngeunaan Calprotectin?

    Dupi anjeun ngadangu ngeunaan Calprotectin?

    Epidemiologi: 1. Diare: Organisasi Kaséhatan Dunia ngira-ngira yén puluhan juta jalma di sakuliah dunya kaserang diare unggal dinten sareng aya 1,7 milyar kasus diare unggal taun, sareng 2,2 juta maotna kusabab diare parah.2. Kasakit bowel radang: CD jeung UC, gampang r ...
    Maca deui
  • Naon anu anjeun terang ngeunaan Helicobactor?

    Naon anu anjeun terang ngeunaan Helicobactor?

    Naon anu lumangsung nalika anjeun gaduh Helicobacter pylori?Salian borok, baktéri H pylori ogé bisa ngabalukarkeun radang kronis dina lambung (gastritis) atawa bagian luhur peujit leutik (duodenitis).H pylori ogé kadang bisa ngakibatkeun kanker burih atawa tipe langka tina lymphoma burih.Dupi Helic ...
    Maca deui
  • Poé AIDS Dunya

    Poé AIDS Dunya

    Saban taun ti taun 1988, Poé AIDS Sedunia miéling tanggal 1 Désémber kalawan tujuan pikeun ngagedékeun kasadaran ngeunaan pandémik AIDS jeung milu sedih ka jalma-jalma nu leungit alatan kasakit nu patali jeung AIDS.Taun ieu, Téma Organisasi Kaséhatan Dunia pikeun Poé AIDS Sedunia nyaéta 'Equalize' - sambungan...
    Maca deui
  • Naon Immunoglobulin?

    Naon Tés Immunoglobulin E?Hiji immunoglobulin E, disebut oge tés IgE ngukur tingkat IgE, nu mangrupakeun tipe antibodi.Antibodi (disebut oge immunoglobulins) nyaéta protéin sistim imun, nu ngajadikeun pikeun mikawanoh jeung ngaleungitkeun kuman.Biasana, getih ngagaduhan jumlah leutik sireum IgE ...
    Maca deui