Lajmet e kompanisë

Lajmet e kompanisë

 • Gëzuar Ditën e Gruas

  Gëzuar Ditën e Gruas

  Dita e Gruas shënohet çdo vit më 8 Mars. Këtu Baysen u uron të gjitha grave ditën e gruas.Të duash veten fillimi i një romance të përjetshme.
  Lexo më shumë
 • Çfarë është Pepsinogen I/Pepsinogen II

  Çfarë është Pepsinogen I/Pepsinogen II

  Pepsinogjeni I sintetizohet dhe sekretohet nga qelizat kryesore të rajonit të gjëndrave oksintike të stomakut, dhe pepsinogjeni II sintetizohet dhe sekretohet nga rajoni pilorik i stomakut.Të dyja aktivizohen te pepsina në lumenin e stomakut nga HCl e sekretuar nga qelizat parietale fundore.1. Çfarë është pepsina...
  Lexo më shumë
 • Çfarë dini për Norovirusin?

  Çfarë dini për Norovirusin?

  Çfarë është Norovirus?Norovirusi është një virus shumë ngjitës që shkakton të vjella dhe diarre.Çdokush mund të infektohet dhe sëmuret me norovirus.Ju mund të merrni norovirus nga: Duke pasur kontakt të drejtpërdrejtë me një person të infektuar.Konsumimi i ushqimit ose ujit të kontaminuar.Si e dini nëse keni norovirus?Përbashkët...
  Lexo më shumë
 • Kompleti i ri diagnostikues i mbërritjes për antigjenin ndaj virusit sincicial të frymëmarrjes RSV

  Kompleti i ri diagnostikues i mbërritjes për antigjenin ndaj virusit sincicial të frymëmarrjes RSV

  Kompleti diagnostikues për antigjenin ndaj virusit sincicial respirator (ari koloidal) Çfarë është virusi sincicial i frymëmarrjes?Virusi sincicial respirator është një virus ARN që i përket gjinisë Pneumovirus, familjes Pneumovirinae.Ai përhapet kryesisht nga transmetimi i pikave dhe kontakti i drejtpërdrejtë i ndotësve të gishtave...
  Lexo më shumë
 • Medlab në Dubai

  Medlab në Dubai

  Mirë se vini në Medlab në Dubai nga 6 deri në 9 shkurt Për të parë listën tonë të përditësuar të produkteve dhe të gjithë produktin e ri këtu
  Lexo më shumë
 • Produkt i ri-Kit diagnostikues për antitrupat ndaj Treponema Pallidum (ari koloidal)

  Produkt i ri-Kit diagnostikues për antitrupat ndaj Treponema Pallidum (ari koloidal)

  PËRDORIMI I QËLLIMOR Ky komplet është i zbatueshëm për zbulimin cilësor in vitro të antitrupave ndaj treponema pallidum në mostrën e serumit/plazmës/gjakut të plotë të njeriut dhe përdoret për diagnozën ndihmëse të infeksionit të antitrupave treponema pallidum.Ky komplet ofron vetëm rezultatin e zbulimit të antitrupave treponema zbehtë, një...
  Lexo më shumë
 • Nën-njësi β pa produkt të ri të gonadotropinës korionike njerëzore

  Nën-njësi β pa produkt të ri të gonadotropinës korionike njerëzore

  Çfarë është β-njësia e lirë e gonadotropinës korionike njerëzore?β-nënnjësia e lirë është varianti monomerik alternativ i glikoziluar i hCG i krijuar nga të gjitha sëmundjet malinje të avancuara jo-trofoblastike.Nën-njësia e lirë β promovon rritjen dhe malinjitetin e kancereve të avancuara.Një variant i katërt i hCG është hCG i hipofizës, prodhon...
  Lexo më shumë
 • Deklaratë-Testi ynë i shpejtë mund të zbulojë variantin XBB 1.5

  Deklaratë-Testi ynë i shpejtë mund të zbulojë variantin XBB 1.5

  Tani varianti XBB 1.5 është i çmendur mes botës.Disa klientë kanë dyshime nëse testi ynë i shpejtë i antigjenit Covid-19 mund ta zbulojë këtë variant apo jo.Glikoproteina spike ekziston në sipërfaqen e koronavirusit të ri dhe mutohet lehtësisht si varianti Alfa (B.1.1.7), varianti beta (B.1.351), varianti gama (P.1)...
  Lexo më shumë
 • Gëzuar Vitin e Ri

  Gëzuar Vitin e Ri

  Viti i ri, shpresa të reja dhe fillime më të reja - të gjithë ne presim me zjarr që ora të shënojë 12 dhe të sjellë vitin e ri.Është një kohë kaq festive, pozitive që i mban të gjithë në humor të mirë!Dhe ky Vit i Ri nuk është ndryshe!Jemi të sigurt se viti 2022 ka qenë një provë emocionale dhe...
  Lexo më shumë
 • Çfarë është kompleti diagnostikues për amiloidin A të serumit (Anali imunokromatografik i fluoreshencës)?

  PËRMBLEDHJE Si një proteinë e fazës akute, amiloidi A i serumit i përket proteinave heterogjene të familjes apolipoproteinike, e cila ka peshë molekulare relative prej përafërsisht.12000. Shumë citokina përfshihen në rregullimin e shprehjes së SAA në përgjigjen e fazës akute.I stimuluar nga interleukina-1 (IL-1), interl...
  Lexo më shumë
 • Solstici dimëror

  Solstici dimëror

  Çfarë ndodh në solsticin e dimrit?Në solsticin e dimrit, Dielli përshkon rrugën më të shkurtër nëpër qiell, dhe për këtë arsye ajo ditë ka dritën më të vogël të ditës dhe natën më të gjatë.(Shih gjithashtu solsticin.) Kur solstici i dimrit ndodh në hemisferën veriore, Poli i Veriut anohet rreth 23.4° (2...
  Lexo më shumë
 • Lufta me pandeminë Covid-19

  Lufta me pandeminë Covid-19

  Tani të gjithë po luftojnë me pandeminë SARS-CoV-2 në Kinë.Pandemia është ende serioze dhe përhapet çmendurisht te njerëzit.Pra, është e nevojshme që të gjithë të bëjnë diagnostikimin e hershëm në shtëpi për të kontrolluar nëse jeni të shpëtuar.Baysen Medical do të luftojë me të gjithë ju në mbarë botën me pandeminë e Covid-19.Nëse...
  Lexo më shumë