Avantazhi ynë:

11

Xiamen Baysen Medical tech., Co., Ltd është një ndërmarrje bio e teknologjisë së lartë e cila i përkushtohet fushës së reagentit të shpejtë diagnostikues dhe integron kërkimin dhe zhvillimin, prodhimin dhe shitjet në një tërësi.Ne jemi të diplomuar në provën e shpejtë të ndezur dhe jemi gjithashtu furnizues i Abbott.

Në lidhje me shpërthimin e ri të Coronavirus në Kinë në vitin 2019, kompania jonë ka zhvilluar me sukses kartën e zbulimit të shpejtë për të zbuluar virusin, duke përfshirë testin e antitrupave SARS-CoV2 (COVID-19) IgG/IgM (Colloidal Gold)Kompleti diagnostikues koloidal ari për fabrikën dhe prodhuesit e antitrupave IgG/IgM |Baysen (baysenrapidtest.com)Testi i antigjenit dhe SARS-CoV2 (COVID-19) (Ari Koloidal)SARS-COV-2 Fabrika e kompleteve të testimit të shpejtë të antigjenit dhe prodhuesit |Baysen (baysenrapidtest.com).

8
1
CERTIFIKATA (3)
CERTIFIKATA (1)
3
6
CERTIFIKATA (1)
2
9
CERTIFIKATA (2)