Keuntungan kita:

11

Xiamen Baysen medical tech., Co., Ltd minangka perusahaan bio teknologi dhuwur sing nyedhiyakake dhewe ing bidang reagen diagnostik kanthi cepet lan nggabungake riset lan pangembangan, produksi lan dodolan.Kita utama ing rapid test lit lan kita uga supplier Abbott.

Babagan wabah Coronavirus anyar ing China ing taun 2019, perusahaan kita wis sukses ngembangake kertu deteksi kanthi cepet kanggo ndeteksi virus kasebut, kalebu Tes Antibodi IgG/IgM (Colloidal Gold) SARS-CoV2(COVID-19)Kit Diagnostik Emas Koloid kanggo pabrik lan pabrik Antibodi IgG/IgM |Baysen (baysenrapidtest.com)& Tes Antigen SARS-CoV2(COVID-19) (Koloid Emas)SARS-COV-2 Antigen Rapid test kit pabrik lan manufaktur |Baysen (baysenrapidtest.com).

8
1
SERTIFIKAT (3)
SERTIFIKAT (1)
3
6
SERTIFIKAT (1)
2
9
SERTIFIKAT (2)