• Kit diagnostik (latex) pikeun Rotavirus Grup A

    Kit diagnostik (latex) pikeun Rotavirus Grup A

    Kit diagnostik (latex) pikeun Rotavirus Grup A Pikeun pamakéan diagnostik di vitro ukur Mangga baca pakét ieu ngalebetkeun taliti saméméh ngagunakeun tur mastikeun turutan parentah. Réliabilitas hasil assay teu bisa dijamin mun aya naon simpangan tina parentah dina sisipan pakét ieu. Dimaksudkeun nganggo diagnostik Kit (latex) pikeun Rotavirus Grup A cocog pikeun deteksi kualitatif ngeunaan Rotavirus Grup A antigen dina sampel fecal manusa. test ieu dimaksudkeun pikeun Podomoro profésional kami ...
  • Kit diagnostik (latex) pikeun Rotavirus Grup A jeung adenovirus

    Kit diagnostik (latex) pikeun Rotavirus Grup A jeung adenovirus

    Kit diagnostik (latex) pikeun Rotavirus Grup A jeung adenovirus Pikeun pamakéan diagnostik di vitro ukur Mangga baca pakét ieu ngalebetkeun taliti saméméh ngagunakeun tur mastikeun turutan parentah. Réliabilitas hasil assay teu bisa dijamin mun aya naon simpangan tina parentah dina sisipan pakét ieu. Dimaksudkeun nganggo diagnostik Kit (latex) pikeun Rotavirus Grup A jeung adenovirus téh cocog pikeun deteksi kualitatif ngeunaan Rotavirus Grup A jeung antigen adenovirus dina sampel fecal manusa. Ieu te ...
  • Diagnostik Kit (koloid Emas) pikeun IgM antibodi pikeun Asasi Manusa Enterovirus 71

    Diagnostik Kit (koloid Emas) pikeun IgM antibodi pikeun Asasi Manusa Enterovirus 71

    Diagnostik Kit (koloid Emas) pikeun IgM antibodi pikeun Asasi Manusa Enterovirus 71 Pikeun pamakéan diagnostik di vitro ukur Mangga baca pakét ieu ngalebetkeun taliti saméméh ngagunakeun tur mastikeun turutan parentah. Réliabilitas hasil assay teu bisa dijamin mun aya naon simpangan tina parentah dina sisipan pakét ieu. Dimaksudkeun nganggo diagnostik Kit (koloid Emas) pikeun IgM antibodi pikeun Asasi Manusa Enterovirus 71 mangrupakeun immunochromatographic emas assay koloid keur tekad kualitatif ngeunaan Ig ...