• Kit diagnostik (latek) kanggo Rotavirus Group A

    Kit diagnostik (latek) kanggo Rotavirus Group A

    Kit diagnostik (latek) kanggo Rotavirus Group A Kanggo nggunakake diagnostik in vitro mung Mangga maca iki paket masang kasebut kanthi teliti sadurunge nggunakake lan strictly tindakake pandhuan. Linuwih asil pengujian kadar logam ora bisa dijamin yen ana apa standar saka pandhuan ing insert paket iki. Dimaksudaké Panganggone diagnostik Kit (latek) kanggo Rotavirus Group A iku cocok kanggo deteksi kwalitase saka Rotavirus Group A antigen ing conto fecal manungsa. test iki dimaksudaké kanggo kesehatan profesional us ...
  • Kit diagnostik (latek) kanggo Rotavirus Group A lan adenovirus

    Kit diagnostik (latek) kanggo Rotavirus Group A lan adenovirus

    Kit diagnostik (latek) kanggo Rotavirus Group A lan adenovirus Kanggo nggunakake diagnostik in vitro mung Mangga maca iki paket masang kasebut kanthi teliti sadurunge nggunakake lan strictly tindakake pandhuan. Linuwih asil pengujian kadar logam ora bisa dijamin yen ana apa standar saka pandhuan ing insert paket iki. Dimaksudaké Panganggone diagnostik Kit (latek) kanggo Rotavirus Group A lan adenovirus cocok kanggo deteksi kwalitase saka Rotavirus Group A lan antigen adenovirus ing conto fecal manungsa. Iki Te ...
  • Diagnostik Kit (Colloidal Gold) kanggo IgM antibodi marang Human Enterovirus 71

    Diagnostik Kit (Colloidal Gold) kanggo IgM antibodi marang Human Enterovirus 71

    Diagnostik Kit (Colloidal Gold) kanggo IgM antibodi marang Human Enterovirus 71 Kanggo nggunakake diagnostik in vitro mung Mangga maca iki paket masang kasebut kanthi teliti sadurunge nggunakake lan strictly tindakake pandhuan. Linuwih asil pengujian kadar logam ora bisa dijamin yen ana apa standar saka pandhuan ing insert paket iki. Dimaksudaké Panganggone diagnostik Kit (Colloidal Gold) kanggo IgM antibodi marang Human Enterovirus 71 punika immunochromatographic emas pengujian kadar logam colloidal kanggo netepake kwalitase saka Ig ...