• Kit diagnostike (LATEX) për rotavirus Grupi A

  Kit diagnostike (LATEX) për rotavirus Grupi A

  Kit diagnostike (LATEX) për rotavirus Grupit A për në vitro përdorim diagnostikuese vetëm Ju lutemi lexoni këtë paketë të futur me kujdes para se të përdorni dhe në mënyrë rigoroze ndiqni udhëzimet. Besueshmëria e rezultateve shqyrtim nuk mund të garantohet nëse ka ndonjë shmangie nga udhëzimet në këtë insert paketë. Përdorimi i destinuar diagnostike Kit (LATEX) për Rotavirus Grupi A është e përshtatshme për zbulimin kualitativ të Rotavirus Grupi A antigjeni në mostrat fekale njeriut. Ky test është menduar për shëndetësor na profesionale ...
 • Kit diagnostike (LATEX) për rotavirus Grupi A dhe adenovirus

  Kit diagnostike (LATEX) për rotavirus Grupi A dhe adenovirus

  Kit diagnostike (LATEX) për rotavirus grupit A dhe adenovirus Për në vitro përdorim diagnostikuese vetëm Ju lutemi lexoni këtë paketë të futur me kujdes para se të përdorni dhe në mënyrë rigoroze ndiqni udhëzimet. Besueshmëria e rezultateve shqyrtim nuk mund të garantohet nëse ka ndonjë shmangie nga udhëzimet në këtë insert paketë. Përdorimi i destinuar diagnostike Kit (LATEX) për Rotavirus grupit A dhe adenovirus është i përshtatshëm për zbulimin kualitativ të Rotavirus grupit A dhe adenovirusit antigjeni në mostrat fekale njeriut. Kjo TE ...
 • Diagnostike Kit (Colloidal Gold) për IgM antitrupave të enterovirus Njerëzore 71

  Diagnostike Kit (Colloidal Gold) për IgM antitrupave të enterovirus Njerëzore 71

  Diagnostike Kit (Colloidal Gold) për IgM antitrupave të enterovirus Njerëzore 71 në vitro përdorim diagnostikuese vetëm Ju lutemi lexoni këtë paketë të futur me kujdes para se të përdorni dhe në mënyrë rigoroze ndiqni udhëzimet. Besueshmëria e rezultateve shqyrtim nuk mund të garantohet nëse ka ndonjë shmangie nga udhëzimet në këtë insert paketë. Përdorimin e parashikuar diagnostike Kit (Colloidal Gold) për IgM antitrupave të enterovirus Njerëzore 71 është një colloidal shqyrtim imunohromatografike ari për përcaktimin cilësor të Ig ...