Kit diagnostik kanggo Antigen kanggo Rotavirus Latex

katrangan singkat:

Kit diagnostik kanggo Antigen kanggo Rotavirus

Lateks


  • Wektu tes:10-15 menit
  • Wektu sing Sah:24 wulan
  • Akurasi:Luwih saka 99%
  • Spesifikasi:1/25 test / kothak
  • Suhu panyimpenan:2 ℃ -30 ℃
  • metodologi:Emas Koloid
  • Detail Produk

    Tag produk

    Kit Diagnpstic kanggo Antigen kanggo Rotavirus (Lateks)

    Emas Koloid

    Informasi produksi

    Nomer Model RV Packing 25 Tes / kit, 30 kit / CTN
    jeneng Kit Diagnpstic kanggo Antigen kanggo Rotavirus (Lateks) Klasifikasi instrumen Kelas I
    Fitur Sensitivitas dhuwur, operasi gampang Sertifikat CE/ISO 13485
    Akurasi > 99% urip beting Rong Taun
    Metodologi Emas Koloid layanan OEM/ODM kasedhiya

     

    Prosedur tes

    1
    Gunakake tabung koleksi sampel kanggo koleksi sampel, nyampur lan ngencerake kanthi lengkap kanggo nggunakake mengko.Gunakake tongkat bukti kanggonjupuk 30 mg bangkekan, lebokake ing tabung koleksi sampel sing diisi karo pengencer sampel, tutup tutup kanthi kenceng, lansak tenane goyangake kanggo nggunakake mengko.
    2
    Ing kasus feces tipis pasien diare, gunakake pipet sing bisa digunakake kanggo sampel pipette, lan tambahake 3 tetes (kira-kira.100μL) saka sampel dropwise menyang tabung koleksi Sample, lan sak tenane goyangake sampel lan sampel diluent kanggo mengkonggunakake.
    3
    Copot piranti test saka kantong aluminium foil, ngapusi ing workbench horisontal, lan nindakake proyek apik ing menehi.
    4
    Buang rong tetes sampel sing diencerke, tambahake 3 tetes (kira-kira 100μL) sampel sing diencerake tanpa gelembung kanthi tetes.kanggo sumur saka piranti test vertikal lan alon, lan miwiti ngetang wektu
    5
    Interpretasi asil sajrone 10-15 menit, lan asil deteksi ora valid sawise 15 menit (ndeleng asil rinci inginterpretasi asil).

    Cathetan: saben sampel kudu dipipet nganggo pipet sing resik supaya ora kontaminasi silang.

    Niate Gunakake

    Kit iki ditrapake kanggo deteksi kualitatif spesies A rotavirus sing bisa uga ana ing sampel feces manungsa, sing cocog kanggo diagnosis tambahan spesies A rotavirus saka pasien diare bayi.Kit iki mung nyedhiyakake spesies Aasil tes antigen rotavirus, lan asil sing dipikolehi kudu digunakake ing kombinasi karo informasi klinis liyane kanggo analisis.Iki kudu digunakake mung dening profesional kesehatan.

    RV-01

    Ringkesan

    Rotavirus (RV) diklasifikasikaké minangka anggota genus rotavirus ing kulawarga reverie, sing katon bunder lan diameter kira-kira.70nm.Rotavirus kasusun saka 11 segmen RNA tegang ganda.Rotavirus bisa diklasifikasikake dadi 7 spesies (AG) kanthi macem-macem antigen lan karakteristik genetik.Infeksi manungsa saka spesies A, B lan C rotavirus wis dilaporake.Ing ngendi spesies A rotavirus minangka panyebab penting saka gastroenteritis abot ing saindenging jagad.

     

    Fitur:

    • Sensitif dhuwur

    • maca asil ing 15 menit

    • Gampang operasi

    • Pabrik rega langsung

    • Ora perlu mesin ekstra kanggo maca asil

     

    RV-04
    asil tes

    Hasil maca

    Tes reagen WIZ BIOTECH bakal dibandhingake karo reagen kontrol:

    Hasil tes wiz Asil tes reagen referensi Tingkat kebetulan positif:98,54%(95%CI94,83%~99,60%)Angka kebetulan negatif:100%(95%CI97.31%~100%)Total tingkat kepatuhan:

    99,28%(95%CI97,40%~99,80%)

    Positif Negatif Total
    Positif 135 0 135
    Negatif 2 139 141
    Total 137 139 276

    Sampeyan bisa uga seneng:

    RV/AV

    Antigen kanggo Rotavirus / Adenovirus

    (Lateks)

    AV

    Antigen kanggo Respiratory Adenoviruses (Colloidal Gold)

    RSV-AG

    Antigen to Respiratory Syncytial Virus (Colloidal Gold)


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita